Кадровий склад згідно з ліцензійними умовами



Кадровий склад на 2025-2026 н.р. 

Розподіл педагогічних працівників за категоріями

Усього працівників Спеціаліст Спеціаліст ІІ категорії Спеціаліст І категорії Спеціаліст вищої категорії
73 16 5 5 47
  22% 7% 7% 64%

Наявність педагогічних працівників зі званнями

Усього працівників Старший учитель Учитель-методист
73 30 3

Склад педагогічних працівників за стажем роботи

Усього працівників До 3-х років Від 3 до 10 років Від 10 до 20 років Від 20 і більше років
73 7 6 10 50
         

Розподіл педагогічних працівників за посадами

Директор ЗНВР Практичний психолог Педагог соціальний Педагог-організатор Учителі-сумісники Вихователь ГПД Завідувач бібліотекою Сестра медична Акомпаніатор Асистенти вчителів Керівники гуртків

Декретна відпустка

 
1 3 1 1 1 2 2 1 1 0 9 6 5

Останнє опубліковане

15.12.2025
Тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД».

Для учнів 8-А та 7-Б класів психологічною службою було проведено тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД». Метою заняття було сформувати в учнів базові знання про ВІЛ та СНІД, їх відмінності, шляхи передачі та методи профілактики; розвинути відповідальне ставлення до власного здоров’я; виховувати толерантність і повагу до людей, які живуть з ВІЛ, а також спростувати поширені міфи та упередження щодо цього захворювання.

12.12.2025
Смачний майстер-клас із виготовлення суш!

Смачний майстер-клас із виготовлення суш відвідали учні 3-Б класу (вч.Хомин Н.Д.) у Dream Park Cafe м. Червоноград. Чудовий настрій панував із перших хвилин — діти з захопленням слухали майстра. Потім кожен отримав можливість створити власний рол: обрати начинку, акуратно загорнути рулет і навіть спробувати його красиво нарізати. Діти були у захваті, адже вперше відчули себе справжніми кухарями. У процесі роботи панувала дружня атмосфера — усі підтримували один одного, ділилися враженнями та сміялися. Наприкінці майстер-класу школярі пригостилися власноруч приготованими суші. Це була незабутня подія, яка подарувала багато емоцій, нових умінь і смачних моментів. Діти йшли додому з чудовим настроєм та бажанням повернутися на такий майстер-клас ще раз.