Дні науки в школі



Що таке дослідницька робота? Як опрацьовувати літературно-критичні джерела? Дізнались відповіді на ці запитання, поринули у безмежний світ науки, торкнулися багатства книгозбірень учні Червоноградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12, готуючись із своїми вчителями до конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт .

18  лютого 2022 року старшокласники презентували результати своїх науково-дослідницьких робіт ровесникам. Ящук Маґдалина-Марія (уч.ЦьохО.Б.) проаналізувала концептуалізацію опозиції «свій-чужий» у прозовому дискурсі-тексті В.Запеки «Цуцик». З історією українського жіночого руху  в Галичині ознайомила Остап Софія (уч. Шеремета І.В.). Про  матриці та їх застосування у вирішенні системи лінійних алгебраїчних рівнянь інформувала  Міщук Ірина  (уч. Осіпова О.І.). Історико-літературним аналізом поеми «Мазепа» Дж.Г.Байрона та її літературним перекладом Д.Загули зацікавила слухачів Лотоцька Анастасія  (уч. Сідельник О.М.). Дикий Юрій  (уч. Дилин Н.О.) презентував, створений ним у середовищі Unity,  безкінечний раннер.

 


Останнє опубліковане

15.12.2025
Тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД».

Для учнів 8-А та 7-Б класів психологічною службою було проведено тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД». Метою заняття було сформувати в учнів базові знання про ВІЛ та СНІД, їх відмінності, шляхи передачі та методи профілактики; розвинути відповідальне ставлення до власного здоров’я; виховувати толерантність і повагу до людей, які живуть з ВІЛ, а також спростувати поширені міфи та упередження щодо цього захворювання.

12.12.2025
Смачний майстер-клас із виготовлення суш!

Смачний майстер-клас із виготовлення суш відвідали учні 3-Б класу (вч.Хомин Н.Д.) у Dream Park Cafe м. Червоноград. Чудовий настрій панував із перших хвилин — діти з захопленням слухали майстра. Потім кожен отримав можливість створити власний рол: обрати начинку, акуратно загорнути рулет і навіть спробувати його красиво нарізати. Діти були у захваті, адже вперше відчули себе справжніми кухарями. У процесі роботи панувала дружня атмосфера — усі підтримували один одного, ділилися враженнями та сміялися. Наприкінці майстер-класу школярі пригостилися власноруч приготованими суші. Це була незабутня подія, яка подарувала багато емоцій, нових умінь і смачних моментів. Діти йшли додому з чудовим настроєм та бажанням повернутися на такий майстер-клас ще раз.