Результативна адаптація – показник життєвої компетентності особистості




9 грудня 2021 року у ЧЗШ №12 відбулося засідання методичної ради, на якому  проаналізовано особливості адаптаційного періоду п'ятикласників. Адже у процесі навчання у школі дитина долає різні кризові етапи, кожен із яких має свою специфіку проблеми, що потребують особливої уваги батьків, педагогів, психологічної служби. Заступник директора Кішак З.М.   презентувала результати анкетування учнів, їхніх батьків, проаналізувала успішність п'ятикласників з української мови та математики. Практичний психолог Лесик М.М. продемонструвала результати соціометричних досліджень, звернула увагу на рівень мотивації до навчання п'ятикласників, ознаки тривожності   у школярів цього віку,  особливості кожного класного колективу. Директор школи Свйонтек У.П. поділилася враженнями від відвіданих уроків та від спілкування з п'ятикласниками. Учителі початкових класів, класні керівники   інформували   про  індивідуальний  підхід   у роботі з окремими школярами.

 


Останнє опубліковане

15.12.2025
Тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД».

Для учнів 8-А та 7-Б класів психологічною службою було проведено тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД». Метою заняття було сформувати в учнів базові знання про ВІЛ та СНІД, їх відмінності, шляхи передачі та методи профілактики; розвинути відповідальне ставлення до власного здоров’я; виховувати толерантність і повагу до людей, які живуть з ВІЛ, а також спростувати поширені міфи та упередження щодо цього захворювання.

12.12.2025
Смачний майстер-клас із виготовлення суш!

Смачний майстер-клас із виготовлення суш відвідали учні 3-Б класу (вч.Хомин Н.Д.) у Dream Park Cafe м. Червоноград. Чудовий настрій панував із перших хвилин — діти з захопленням слухали майстра. Потім кожен отримав можливість створити власний рол: обрати начинку, акуратно загорнути рулет і навіть спробувати його красиво нарізати. Діти були у захваті, адже вперше відчули себе справжніми кухарями. У процесі роботи панувала дружня атмосфера — усі підтримували один одного, ділилися враженнями та сміялися. Наприкінці майстер-класу школярі пригостилися власноруч приготованими суші. Це була незабутня подія, яка подарувала багато емоцій, нових умінь і смачних моментів. Діти йшли додому з чудовим настроєм та бажанням повернутися на такий майстер-клас ще раз.