Шановна шкільна громадо!




Правила які діятимуть на період карантину

  1. Вхід до закладу освіти і пересування по ньому можливий лише у масці або респіраторі для працівників школи;
  2. Температурний скринінг на вході до школи для педагогів і персоналу – обов’язковий;
  3. Учням під час занять маски і респіратори можна не використовувати;
  4. Учням 1-4 класів дозволено навчатися та переміщуватися у приміщеннях школи без масок;
  5. Батькам, супроводжуючим особам заборонено заходити до школи, окрім тих, які супроводжують осіб з інвалідністю;
  6. Перед початком занять педагоги мають опитувати учнів щодо самопочуття та наявності симптомів COVID-19;
  7. Обов’язковим є провітрювання, очищення та дезінфекція приміщень та поверхонь;
  8. У разі підтвердження хвороби COVID-19 в одного зі учнів, всі інші учні відповідного класу або групи повинні піти на самоізоляцію.
  9. Для безпеки учнів у школі організовані місця для обробки рук антисептиками, у санітарних кімнатах забезпечено наявність рідкого мила та паперових рушників.
  10. Графік допуску, маршрути руху, розклад дзвінків для учнів в період карантину:

         Початок уроків:

                            8.15 – 8-11 класи

                            8.30 – 1-4 класи

                            9.15 – 5-7 класи

 

Допуск в приміщення школи здійснюється з використанням різних входів:

8.15 – 8-11 класи

Центральний вхід – 4 поверх

Боковий вхід з подвір’я школи – 3 поверх (права сторона)

Боковий вхід з внутрішнього двору – 3 поверх (ліва сторона)

Запасний вихід – спортивний зал, майстерні, 28, 29, 211, 212, 213, 214.   

 

8.30 – 1-4 класи

Центральний вхід – 1 поверх

Боковий вхід з подвір’я школи – 2 поверх

 

9.15 – 5-7 класи

 

Центральний вхід – 4 поверх

Боковий вхід з подвір’я школи – 3 поверх (права сторона)

Боковий вхід з внутрішнього двору – 3 поверх (ліва сторона)

Запасний вихід – спортивний зал, майстерні, 28, 29, 211, 212, 213, 214.   

 

         Р О З К Л А Д        Д З В І Н К І В :

 

1 класи

2-4 клас

1 урок   

2 урок  

3 урок  

4 урок  

5 урок  

6 урок  

7 урок  

08.30 – 09.05 -----25 хв.

09.30 – 10.05 -----25хв.

10.30 – 11.05 -----25 хв.

11.30 – 12.05 -----25 хв.

12.30 – 13.05

08.30-09.10---20хв  

09.30-10.10---20хв.

10.30-11.10---20хв.

11.30-12.10 --20хв.

   12.30-13.10

 

5-7 класи

8-11 класи

1 урок   

2 урок  

3 урок  

4 урок  

5 урок  

6 урок  

7 урок  

09.15 – 10.00  - 15 хв.

10.15 –11.00  - 20 хв.

11.20 – 12.05  - 20 хв.

12.25– 13.10   - 15 хв.

13.25 – 14.10   -15 хв.

14.25 -  15.10   -15 хв.

15.25 – 16.10  

08.15 –09.00  - 15 хв.

09.15 – 10.00  - 15 хв.

10.15– 11.00   - 20 хв.

11.20 – 12.05 - 20 хв.

12.25 -  13.10   -15 хв.

13.25 – 14.10   -15 хв.

14.25 – 15.10 

 

  1. Організація харчування учнів 1-4 класів згідно графіком.
  2. Для учнів 5-11 класів організація харчування відбуватиметься шляхом роздавання фасованої харчової продукції.
  3. Впродовж дня учні навчатимуться в одному кабінеті.
  4. Просимо Вас забезпечити своїх дітей : 2-3 масками, zip-пакетом для запасних масок, індивідуальними ємностями з питною водою, особистими антисептиками.

 

Дякуємо за розуміння,

разом ми зробимо усе можливе для безпеки наших дітей у школі.


Останнє опубліковане

15.12.2025
Тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД».

Для учнів 8-А та 7-Б класів психологічною службою було проведено тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД». Метою заняття було сформувати в учнів базові знання про ВІЛ та СНІД, їх відмінності, шляхи передачі та методи профілактики; розвинути відповідальне ставлення до власного здоров’я; виховувати толерантність і повагу до людей, які живуть з ВІЛ, а також спростувати поширені міфи та упередження щодо цього захворювання.

12.12.2025
Смачний майстер-клас із виготовлення суш!

Смачний майстер-клас із виготовлення суш відвідали учні 3-Б класу (вч.Хомин Н.Д.) у Dream Park Cafe м. Червоноград. Чудовий настрій панував із перших хвилин — діти з захопленням слухали майстра. Потім кожен отримав можливість створити власний рол: обрати начинку, акуратно загорнути рулет і навіть спробувати його красиво нарізати. Діти були у захваті, адже вперше відчули себе справжніми кухарями. У процесі роботи панувала дружня атмосфера — усі підтримували один одного, ділилися враженнями та сміялися. Наприкінці майстер-класу школярі пригостилися власноруч приготованими суші. Це була незабутня подія, яка подарувала багато емоцій, нових умінь і смачних моментів. Діти йшли додому з чудовим настроєм та бажанням повернутися на такий майстер-клас ще раз.