Фінал освітньої кампанії для шкіл в рамках Дня європейської співпраці 2021



22- 25 вересня учениці ЧЗШ № 12 Пуняк Анастасія, Запісоцька Вероніка, Верещак Вікторія, Возьна Анастасія та педагог-організатор Пастух Ю.О. взяли участь у фіналі освітньої кампанії для шкіл в рамках Дня європейської співпраці 2021, що відбувався у Львові. У зв’язку з протиепідемічними заходами, щодо запобігання поширення епідемії COVID-19, організатори не могли запросити команди зі всіх країн-учасниць, але підготували активності, які відбувалися одночасно відразу у трьох країнах (Польща, Білорусь, Україна).

Дякуємо організаторам програми за можливість взяти участь в тренінгах, інтерактивних іграх та неймовірних екскурсіях. Наші школярі навчилися самостійно створювати мотиваційні стікери, знімати та монтувати репортажі та писати статті у газету. Особливо усім сподобалася екскурсія на радіостанцію та можливість повправлятися у читанні репу. Кульмінацією фіналу стала масштабна онлайн-конференція всіх учасників заходу у трьох країнах та презентація результатів проєктних груп, а ще неймовірні подарунки від організаторів.


Останнє опубліковане

15.12.2025
Тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД».

Для учнів 8-А та 7-Б класів психологічною службою було проведено тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД». Метою заняття було сформувати в учнів базові знання про ВІЛ та СНІД, їх відмінності, шляхи передачі та методи профілактики; розвинути відповідальне ставлення до власного здоров’я; виховувати толерантність і повагу до людей, які живуть з ВІЛ, а також спростувати поширені міфи та упередження щодо цього захворювання.

12.12.2025
Смачний майстер-клас із виготовлення суш!

Смачний майстер-клас із виготовлення суш відвідали учні 3-Б класу (вч.Хомин Н.Д.) у Dream Park Cafe м. Червоноград. Чудовий настрій панував із перших хвилин — діти з захопленням слухали майстра. Потім кожен отримав можливість створити власний рол: обрати начинку, акуратно загорнути рулет і навіть спробувати його красиво нарізати. Діти були у захваті, адже вперше відчули себе справжніми кухарями. У процесі роботи панувала дружня атмосфера — усі підтримували один одного, ділилися враженнями та сміялися. Наприкінці майстер-класу школярі пригостилися власноруч приготованими суші. Це була незабутня подія, яка подарувала багато емоцій, нових умінь і смачних моментів. Діти йшли додому з чудовим настроєм та бажанням повернутися на такий майстер-клас ще раз.