Cвято — “День яблука”.



У 1- Б класі (вчитель Бац В.І. асистент Клебан Л.О.) відбулося цікаве й пізнавальне свято — “День яблука”. Класна кімната перетворилася на справжній яблуневий сад: на партах лежали червоні, жовті, зелені яблука, а повітря наповнив приємний фруктовий аромат. Діти дізналися, що яблуко — символ здоров’я, краси та щедрості української землі. Учні розповідали вірші про яблука, співали веселі пісні, брали участь у вікторині “Яблучні загадки” та цікавих іграх. Особливо всім сподобався конкурс “Найсмачніше яблуко” — кожен приносив з дому улюблене яблучко та ділився, чим воно особливе. А ще діти виготовили яскраві аплікації з паперових яблук, створивши чудову “Яблучну галявину”. Цей день подарував дітям гарний настрій, багато позитивних емоцій і нагадав, що яблуко — не лише смачний, а й корисний символ осені.

 

Відео тут


Останнє опубліковане

15.12.2025
Тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД».

Для учнів 8-А та 7-Б класів психологічною службою було проведено тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД». Метою заняття було сформувати в учнів базові знання про ВІЛ та СНІД, їх відмінності, шляхи передачі та методи профілактики; розвинути відповідальне ставлення до власного здоров’я; виховувати толерантність і повагу до людей, які живуть з ВІЛ, а також спростувати поширені міфи та упередження щодо цього захворювання.

12.12.2025
Смачний майстер-клас із виготовлення суш!

Смачний майстер-клас із виготовлення суш відвідали учні 3-Б класу (вч.Хомин Н.Д.) у Dream Park Cafe м. Червоноград. Чудовий настрій панував із перших хвилин — діти з захопленням слухали майстра. Потім кожен отримав можливість створити власний рол: обрати начинку, акуратно загорнути рулет і навіть спробувати його красиво нарізати. Діти були у захваті, адже вперше відчули себе справжніми кухарями. У процесі роботи панувала дружня атмосфера — усі підтримували один одного, ділилися враженнями та сміялися. Наприкінці майстер-класу школярі пригостилися власноруч приготованими суші. Це була незабутня подія, яка подарувала багато емоцій, нових умінь і смачних моментів. Діти йшли додому з чудовим настроєм та бажанням повернутися на такий майстер-клас ще раз.