Другий день Літньої школи "Я люблю природу" у Гімназії №12!




Сьогодні у нас пройшов вже другий день роботи літньої школи під гаслом "Я люблю природу". Попри невеличкий дощ, наш день був наповнений яскравими емоціями, новими знайомствами та незабутніми враженнями!
До нас завітали чудові гості з ЦЕНТР ЕКОЛОГО - НАТУРАЛІСТИЧНОЇ ТВОРЧОСТІ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ — щиро дякуємо їм за змістовні, захоплюючі активності! Діти із задоволенням долучилися до екологічних вікторин, ігор, творчих заходів. Працювали над проєктом "Літо прийшло" — усе це подарувало масу позитиву та натхнення.
Також учні Гімназії №12 із великим ентузіазмом висаджували кущі гібіскусу та хризантеми на території нашої школи — дбаємо про довкілля разом!
Не менш важливою була бесіда "Увага! Твоя безпечна дорога додому", під час якої нагадали про правила безпечної поведінки на дорозі, у транспорті та під час катання на велосипедах.
Щиро дякуємо гостям із Центру еколого-натуралістичної творчості за неймовірний день, співпрацю та море позитивних емоцій!

Останнє опубліковане

15.12.2025
Тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД».

Для учнів 8-А та 7-Б класів психологічною службою було проведено тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД». Метою заняття було сформувати в учнів базові знання про ВІЛ та СНІД, їх відмінності, шляхи передачі та методи профілактики; розвинути відповідальне ставлення до власного здоров’я; виховувати толерантність і повагу до людей, які живуть з ВІЛ, а також спростувати поширені міфи та упередження щодо цього захворювання.

12.12.2025
Смачний майстер-клас із виготовлення суш!

Смачний майстер-клас із виготовлення суш відвідали учні 3-Б класу (вч.Хомин Н.Д.) у Dream Park Cafe м. Червоноград. Чудовий настрій панував із перших хвилин — діти з захопленням слухали майстра. Потім кожен отримав можливість створити власний рол: обрати начинку, акуратно загорнути рулет і навіть спробувати його красиво нарізати. Діти були у захваті, адже вперше відчули себе справжніми кухарями. У процесі роботи панувала дружня атмосфера — усі підтримували один одного, ділилися враженнями та сміялися. Наприкінці майстер-класу школярі пригостилися власноруч приготованими суші. Це була незабутня подія, яка подарувала багато емоцій, нових умінь і смачних моментів. Діти йшли додому з чудовим настроєм та бажанням повернутися на такий майстер-клас ще раз.