Гімназіада з легкої атлетики серед здобувачів освіти ЗЗСО Шептицької ТГ.



Традиційно у травні проходить гімназіада з легкої атлетики серед здобувачів освіти ЗЗСО Шептицької ТГ. 1 травня 2025 року, на стадіоні КУ "Спортивний комплекс" міста Шептицький було проведено XXII Гімназіаду з легкої атлетики. Вітаємо команду Гімназії 12, а саме: Возьного Станіслава, учня 9-В класу, за зайняте ІІ місце - стрибки у довжину; Степовану Анну, ученицю 9-Б класу, за зайняте ІІІ місце - стрибки у довжину; Войтовича Андрія, учня 9-Г класу, за зайняте ІІІ місце - біг на дистанції 100м; Богуцького Сергія, учня 9-Б класу, за зайняте ІІІ місце - біг на дистанції 200м; Шушняка Назарія, учня 9-А класу, за зайняте І місце - біг на дистанції 800м; Корецького Арсена, учня 9-В класу, за зайняте І місце - біг на дистанції 400м; Лах Анастасію, ученицю 7-Б класу, за зайняте ІІІ місце - біг на дистанції 400м; Пігуру Каріну, ученицю 9-А класу; Гречушнікову Уляну, ученицю 8-Б класу; Барну Богдана, учня 9-Д класу; Климчак Мілану, ученицю 6-Б класу Вислоцьку Яну, ученицю 6-Б класу. Підготували команду учителі фізичної культури: Федаш Р.В., Меда Л.В., Уханська О.Є., Омельчук П.М. Бажаємо учасникам змагань здоров’я, сили, натхнення, спритності, успіхів і перемог у подальших спортивних випробуваннях.

Останнє опубліковане

15.12.2025
Тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД».

Для учнів 8-А та 7-Б класів психологічною службою було проведено тренінгове заняття на тему «Толерантність і безпека: що потрібно знати про ВІЛ/СНІД». Метою заняття було сформувати в учнів базові знання про ВІЛ та СНІД, їх відмінності, шляхи передачі та методи профілактики; розвинути відповідальне ставлення до власного здоров’я; виховувати толерантність і повагу до людей, які живуть з ВІЛ, а також спростувати поширені міфи та упередження щодо цього захворювання.

12.12.2025
Смачний майстер-клас із виготовлення суш!

Смачний майстер-клас із виготовлення суш відвідали учні 3-Б класу (вч.Хомин Н.Д.) у Dream Park Cafe м. Червоноград. Чудовий настрій панував із перших хвилин — діти з захопленням слухали майстра. Потім кожен отримав можливість створити власний рол: обрати начинку, акуратно загорнути рулет і навіть спробувати його красиво нарізати. Діти були у захваті, адже вперше відчули себе справжніми кухарями. У процесі роботи панувала дружня атмосфера — усі підтримували один одного, ділилися враженнями та сміялися. Наприкінці майстер-класу школярі пригостилися власноруч приготованими суші. Це була незабутня подія, яка подарувала багато емоцій, нових умінь і смачних моментів. Діти йшли додому з чудовим настроєм та бажанням повернутися на такий майстер-клас ще раз.